Video : Tipsbladet
1. division

Skifte til Superligaen? Kunne jeg ikke leve med!

Hvidovre-sportschef Peter Lassen jubler over, at Filip Djukic har valgt at blive i klubben på trods af stor Superliga-interesse. Lassen siger til Tipsbladet, at han var være bange for, at keeperen ville være endt på bænken i en Superliga-klub.

Det har været en længere dans mellem Hvidovre IF og Filip Djukic.

Mandag kom det dog frem, at parterne var nået til enighed om en ny aftale gældende til sommeren 2025.

Sportschef Peter Lassen siger til Tipsbladet, at det er stort for klubben, at Djukic har valgt at blive i NordicBet Liga-klubben.

- Det er en kæmpe stor lettelse. Jeg er sgu lidt stolt over, at vi har fået ham til at blive. Jeg tror, at det er godt for ham selv, at han bliver et års tid mere.

- Jeg ville ikke kunne holde ud at se, at han var røget til en anden klub og måske røget på bænken som andenmålmand. Det ville jeg være bange for. Det ville jeg ikke kunne leve med, hvis det skete, siger Lassen til Tipsbladet.

Hvidovre-chefen mener, at det kan vise sig at være en fordel for keeperen, at han har takket nej til tilbud fra Superligaen.

- Der har sgu været mange klubber inde i billedet fra Superligaen, som jeg godt kan bekræfte. 'Hvor langt har jeg gået'. Vi kan jo ikke gå så langt som andre. Det er lige så meget, at han har en status i klubben.

- Han spiller fast hver gang, og nu får han to unge målmænd under sine vinger, så han kan lære fra sig. Jeg har da strukket mig en lille smule, men det har ikke været vanvittigt. Vi kan stadig leve med det.

Søvnløse nætter
Det har dog været en hård forhandling, erkender Lassen.

- Jeg har haft søvnløse nætter. Ham og 'Greko' (Christian Jakobsen, red.) har været vigtigt for mig, at de to fortsatte. Jeg har hele tiden sagt, at jeg hellere vil beholde truppen end at få en masse nye ind. Vi har bevist, at vi kan spille fodbold, siger Peter Lassen til Tipsbladet.

Djukic og resten af Hvidovre-mandskabet skal i aktion mod HB Køge 19. juli i NordicBet Ligaen.

Tidligere tirsdag afslørede Peter Lassen over for Tipsbladet, at klubben er blevet enig med Christian ‘Greko’ Jakobsen om en ny aftale. Underskriften mangler blot.