Video : Tipsbladet
1. division

Skifter til Superliga-klub: Sagen er mærkelig

AaB har meldt ud, at klubben har sikret sig Hvidovre-profilen Marc Nielsen til januar, hvor han har kontraktudløb. Hvidovre-sportschef Peter Lassen siger dog til Tipsbladet, at det hele er lidt mærkeligt.

AaB har været på rov i Hvidovre, hvor klubben har sikret sig profilen Marc Nielsen. 

Nielsen har kontraktudløb i NordicBet Liga-klubben til januar, og han skifter først til nordjyderne ved årsskiftet, som det ser ud nu. 

AaB og Hvidovre har nemlig ikke kunnet blive enige om en transfersum. 

I første omgang kom nordjyderne med et bud, der langt fra var acceptabelt, har Peter Lassen tidligere udtalt.

Tipsbladet har talt med Hvidovre-sportschef Peter Lassen om hele forløbet. Lassens store håb er, at backen allerede bliver solgt i sommerens transfervindue.

- Det er jo spillets regler. Jeg prøvede allerede for halvandet år siden at forlænge med ham, men Marc har valgt, at han gerne vil noget andet. Det må man bare respektere i fodbold. Jeg har også selv spillet en gang. Når man har været et sted længe, vil man gerne prøve en anden kultur. Det har Marc valgt, og det har jeg kun respekt for, siger Peter Lassen til Tipsbladet. 

Kom AaB med et modbud, efter at I afslog det første?

- De er jo ikke forpligtede til at komme med et bud, fordi Marc må jo forhandle med alle. Vi vil gerne have et beløb, hvis Marc skal gå, og vi skal hente en ny back. Vi må se, hvad der sker. Ellers må han jo blive hos os. Der er ikke noget ondt i det.

Havde du håbet på, at AaB havde sendt et acceptabelt bud?

- Jeg vil hellere have, at der kommer et bud, så Marc kan komme videre. Det vil være mest rigtigt. Det er klart, når Marc er i anden klub, vi har tre andre venstrebacks, og dem vil vi nok kigge først på. Det er jo en naturlig del af det. Der er ikke noget ondt i noget som helst. Vi må se, hvad der sker. Jeg vil Marc det bedste.

Hvad er et acceptabelt bud - en halv million kroner?

- Det har jeg ikke nogen kommentar til. Når Marc har valgt, som han har valgt, så synes jeg, at det vil være på sin plads, hvis han kommer afsted nu. Vi må se. Vi må prøve til at få enderne til at mødes.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

Forærer ham ikke væk
Sportsfchefen slår dog fast, at Hvidovre ikke vil forære Nielsen væk.

- Det er jo klart, at vi lader ham jo ikke gå for nul kroner. Vi må se, hvis de kommer med noget, så kigger vi på det.

- Jeg ved sgu næsten ikke, hvad jeg skal sige til sagen. Den er lidt mærkelig, siger Peter Lassen til Tipsbladet. 

23-årige Marc Nielsen har spillet hele sin karriere i Hvidovre, og ifølge transfermarkt.com står backen noteret for 87 førsteholdskampe.