• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Sønderjyske snupper nøgleperson i Superligaen

Foto: Getty Images

Den næste akademichef i Sønderjyske er nu fundet.

Af Oliver Okstrøm

Sønderjyske har efter 11 år med Thomas Vilstrup som akademichef skulle finde en ny til posten, da han efter denne sæson stopper. Her er valget faldet på Hans Paarup, der kommer til fra en rolle som U19-cheftræner i Randers FC.

Det oplyser både Sønderjyske og Randers på deres hjemmesider.

Sønderjyskes sportsdirektør Esben Hansen har i den forbindelse udtalt nogle ord, og der er ingen tvivl om, at han er godt tilfreds med, at de nu får Hans Paarup ind i de sønderjyske rammer fra næste sæson.

- Vi har, efter Thomas Vilstrup sagde sin stilling op som akademichef, været igennem en grundig og omfattende rekrutteringsproces, som vi har for vane at gøre i Sønderjyske Fodbold. Her har vi haft flere gode samtaler med Hans Paarup og har naturligvis hentet de referencer, som vi har behov for i sådan en proces, siger han og fortsætter:

- Det har bekræftet os i, at han er den helt rigtige kandidat. Han er en moderne og fremadsynet leder, som har den rette sult og energi til at komme ind og gå til den store opgave, det er at føre vores akademi videre, lyder det fra Esben Hansen.

Hans Paarup nåede at være i den kronjyske klub i 3,5 år, og han slår selv fast, at det har været en god tid for ham der.

- Jeg vil gerne sige tak for nogle gode år i Randers FC, hvor jeg har haft nogle fantastiske kollegaer og har nydt samarbejdet med alle i og omkring klubben. Det har været spændende at være en del af, men nu glæder jeg mig til de nye udfordringer, fortæller Paarup.

I Randers går jagten nu ind på en ny U19-cheftræner, ligesom de er ude efter en ny assistenttræner til Superliga-holdet. Læs mere om det her.