• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Sportschef fyret i FC Helsingør efter 26 dage

Foto: FC Helsingør

Det blev bare til 26 dage i spidsen som sportschef for FC Helsingør for Ole Nielsen.

Af Kenneth Jensen

*Tipsbladet skrev først 27 dage, men Ole Nielsen har siden udtalt, at han blev fyret mandag, altså på sin 26. dag.

Han har været scout for Everton og OB, og det var i den fynske klub, han de senere år ha været fuldtidsansat scout.

Så det var en stor beslutning, da han denne sommer takkede ja til et job som sportschef for FC Helsingør. Og meget tyder på, at det var en forkert beslutning, for på sin 26. dag som sportschef i klubben er han blevet fyret.

Det oplyser FC Helsingør på sin hjemmeside.

Det var den 22. juli, at det blev offentliggjort, at "Ole Spion" ville få jobbet som sportschef for FC Helsingør fra 1. september, og i slutningen af august blev klubben så solgt til den lokale rigmand Lasse Lindblad, der har genindsat Janus Kyhl som direktør i klubben.

Og nu siger man altså farvel til Ole Nielsen, da man vælger at nedlægge sportschefsstillingen.

- Det er aldrig sjovt at måtte sige farvel til en medarbejder, og jeg kan roligt sige, at Ole Nielsen nåede at gøre et godt indtryk i klubben. Ole er en dygtig scout med en høj faglighed, som de fleste i fodbold-Danmark kender, og jeg er overbevist om, at Ole kan udvikle sig til at blive en dygtig sportschef. Men det bliver desværre ikke hos os i denne omgang. Jeg vil gerne takke Ole for hans tid i FC Helsingør, han har efterladt et godt indtryk i klubben, siger Janus Kyhl i en pressemeddelelse, hvor Ole Nielsen også er citatet:

- Jeg er rigtig ked af at skulle forlade FC Helsingør efter så kort tid, men jeg accepterer til fulde bestyrelsens beslutning, da det er deres klub og på nuværende tidspunkt er der ikke økonomisk grundlag for min stilling, siger han og uddyber:

- Jeg sagde i sin tid ja til FC Helsingør og især spillertruppen, trænerteamet og staben. Det er ærgerligt, at jeg ikke fik mere tid sammen med dem og staben i FCH Talent. Det har været fire fantastiske uger – og en god tid kommer ikke dårligt tilbage. Det var en drøm at få udlevet rollen som sportschef og virkeligheden levede op til forventningerne.

Ole Nielsen fik oprindeligt en toårig aftale med FC Helsingør.