1. division

Stor Viborg-fiasko: Sendt ud af Danmarksserie-hold i pokalturneringen

Hedensted fra Danmarksserien slog Viborg tirsdag aften i pokalturneringen efter forlænget spilletid.

Pokalturneringen kan nogle gange byde på nogle imporende overraskelser, og sådan gik det også tirsdag eftermiddag, da 1. divisionstopholdet fra Viborg var en tur i Hedensted for at møde byens Danmarksserie-hold.

Her endte det nemlig med en 3-1-sejr til Hedensted efter forlænget spilletid.

Når det skulle ud i forlænget spilletid, så kunne man være fristet til at tro, at det var sådan, at Hedensted havde udlignet sent i opgøret og tvunget kampen ud i yderligere 30 minutter. Men det var lige omvendt.

Kort før pausen havde Hedensted bragt sig foran i kampen med 1-0, da Viborgs Gordinho lavede selvmål, og den stilling lignede meget længe det endelige resultat, men i sjette overtidsminut af kampen lykkedes det for Jacob Bonde at udligne til 1-1.

Derfor kunne man tro, at det punkterede moralen for Hedensted, men den tanke blev hurtigt gjort til skamme, da Mirsad Suljic og Lasse Rode scorede et mål hver og slog Viborg ud af turneringen.

Derfor kan Hedensted nu glæde sig over, at de er klar til 1/16-delsfinalen i Sydbank Pokalen.