• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Store planer i Aalborg: Nyt stadion på vej

Foto: Getty Images

Endnu er det dog stadig meget små skridt, der lader til at være blevet taget.

Af Oliver Okstrøm

Det er muligt, at det ikke er de gladeste dage i AaB's historie, men alligevel er der store udsigter for dem. Det forlyder nu, at en investorgruppe har planer i kulissen om at give Aalborg et nyt fodboldstadion.

Det skriver Nordjyske.

Hvis det bliver til noget, så er det meningen, at der skal etableres et nyt fodboldstadion, der hvor travbanen Racing Arena Aalborg er i dag. Det er dog ikke noget, som nogen kilder - heriblandt borgmester Lasse Frimand Jensen (S) - vil bekræfte overfor avisen, som ellers peger på, at det er noget, som de erfarer fra flere sider.

På det nuværende fodboldstadion skal der i stedet for fødderne spilles med hænderne i fremtiden, da et nyt håndboldstadion skal bygges, hvorfor der kan udflyttes fra Gigantium, hvor de har hjemmebane i dag.

Stadig bliver der dog spillet ishockey i Gigantium, som også indeholder en topmoderne ishockey-arena.

Den økonomiske del af projektet hænger ifølge førnævnte avis sammen med, at investorgruppen skal have en accept fra Aalborg Kommune til at udvikle områderne, som handler om at boligerne skal bidrage til realiseringen af stadionplanerne.

AaBs hjemmebane med navnet Aalborg Portland Park har plads til 13.600 tilskuere. Stadionet blev indviet helt tilbage i 1920, og senest i 2002 blev det ombygget.

Efter nedrykningen til 1. division i sidste sæson har AaB haft kurs tilbage mod Superligaen. Dog fik de senest et skuffende resultat mod et bundhold. Læs mere om det her.