1. division

Superliga-oprykkerne slutter sæsonen med stort nederlag

Vejle Boldklub fik ørerne i maskinen, da de lørdag eftermiddag gæstede Sundby Idrætspark og Fremad Amager

Om det var træthed efter en våd oprykningsfest for to uger siden, eller en lang sæson, skal vi lade være usagt.

Men Vejle gik for anden gang, efter oprykningen til Superligaen har været på plads, fra banen uden sejr.

Lørdag blev det til et 4-1 nederlag til formstærke Fremad Amager, der nu ikke har tabt i syv kampe i streg.

Dermed sementerer Amager-klubben sin fjerdeplads i NordicBet-ligaen.

Fremad Amager kom bedst fra start ved Reda Rabei, og selvom svenske Diego Montiel udlignede seks minutter senere, så gik Fremad Amager til pause med 2-1 på et føringsmål af Emannuel Toku efter en halv times spil.

I anden halvleg holdt klubberne scoringspause ind til syv minutter før tid, hvor først Pierre Larsen gjorde det til 3-1 og to minutter inde i dommerens tillægstid blev det så til 4-1.