• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Tauber færdig i Lyngby: Er rystet over denne behandling

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forsvarsspiller Mathias Tauber er stoppet i Lyngby efter uenighed med træner Mark Strudal.

Af Kenneth Jensen

Han har spillet i Lyngby siden sommeren 2010, men nu er det slut for Mathias Tauber, der tirsdag blev opsagt i Lyngby Boldklub.

Den 33-årige forsvarsprofil, der i mange år har været anfører for Lyngby, kom ifølge eget udsagn på kant med træner Mark Strudal, og så endte det med et farvel til Lyngby et halvt år før kontraktudløb.

Til bold.dk fortæller den rutinerede forsvarsspiller nu sin side af sagen.

Problemerne stammer blandt andet fra en kamp mod FC Roskilde, hvor Mathias Tauber få minutter før opgøret fandt ud af, at han ikke længere var anfører i klubben. Den efterfølgende mandag gjorde han det så klart, at han ikke ønskede at være en del af anførergruppen, fordi forløbet havde været imod Taubers egne værdier. Han ville dog gerne stadig spille for klubben.

Det medførte ifølge Tauber en bortvisning fra træner Mark Strudal, der for en lille uges tid bekræftede over for BT, at Tauber var på vej ud af klubben.

- Jeg må indrømme, at jeg er rystet over denne behandling.

- Jeg har været anfører i seks og et halvt år, og det har jeg været stolt af, og jeg også kan læse, at klubben har været tilfredse med min måde at håndtere det på.

- Jeg har virkelig sat pris på Lyngby, men man glemmer åbenbart hurtigt i fodbold, og det her var så takken efter mange gode år. Jeg er skuffet over den måde, som Mark og ledelsen har håndteret det her på, siger Mathias Tauber til bold.dk.

Mark Strudal forklarer over for bold.dk, at han ikke har nogen kommentar til kritikken fra Mathias Tauber, da sagen for ham at se er lukket. Da den var åben, havde han i øvrigt heller ingen kommentarer, da BT spurgte til sagen.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus