Video : Tipsbladet
1. division

Tidl. AGF'er skifter klub: Det er meget spøjst

Den tidligere AGF-keeper Kasper Kristensen er lige skiftet til Esbjerg, og her bliver han genforenet med sin tidligere holdkammerat Daniel Gadegaard fra AGF-tiden. Han siger til Tipsbladet, at det er sjovt, at to tidligere AGF-målmænd er samlet i Esbjerg.

Esbjerg har oprustet på keeperpositionen, da den nye NordicBet Liga-klub har skrevet kontrakt med den tidligere AGF-keeper Kasper Kristensen til sommeren 2026.

Kristensen har senest været en del af FC Helsingør, og han kan skrive Superliga-kampe for AGF på cv'et.

Tipsbladet har talt med den nye Esbjerg-keeper, og han jubler over skiftet.

- Vi har snakket om det i et stykke tid over sommeren. De stod og manglede en målmand, og så snakkede jeg med trænerteamet. Det er jo en klub, der har været noget rod i, men det virker til, at det er på vej i den rigtige retning. Det var tiltalende og lød spændende, siger Kasper Kristensen til Tipsbladet.

Kristensen glæder sig til at komme i aktion for sin nye klub, men den tidligere Superliga-klub regner ikke med at komme tilbage i den bedste række med det samme.

- De ved nok, at det ikke hedder Superliga-oprykning i den kommende sæson. Det handler om at stabilisere sig i 1. division og komme tilbage på ret køl. Det er målsætningen for klubbens vedkommende.

24-årige Kristensen fortæller, at han var i dialog med flere danske klubber, men Esbjerg var det rigtige valg for ham. Den tidligere Superliga-keeper er også blevet taget godt imod.

- Det har været en rigtig god stemning og en fin klub. Der er sultne spillere, men måske kan der måske være en lille smule mangel på erfaring, hvis man kigger på alder. Der er dog en masse gode fyre i truppen, så jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig fint.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

Sjovt gensyn
Esbjerg er glad for tidligere AGF-keepere. Den tidligere AGF-keeper Daniel Gadegaard er nemlig allerede en del af klubben, og det er sjovt, at Kristensen bliver genforenet med Gadegaard.

- Vi har trænet utallige gange sammen på ungdomsholdene i AGF, så vi kender hinanden rigtig godt. Det er godt, at jeg kender én.

- Det er meget spøjst, at to AGF-keepere er i Esbjerg. Det gør også, at vi skal arbejde lidt tættere sammen. Det er fedt.

Hvis alt går op i en højere enhed, kunne det være fedt at spille i Superligaen med Esbjerg en dag, siger keeperen.

- Nu tager vi en sæson ad gangen, men på sigt kunne det være rigtig sjovt, hvis Esbjerg kunne komme tilbage i Superligaen. Det tror jeg, at alle drømmer om. Det kunne selvfølgelig fedt at håbe på, at det var med mig mellem stængerne, siger Kasper Kristensen til Tipsbladet.

Esbjerg indleder NordicBet Ligaen med et stort opgør mod OB.

Kristensen nåede at spille seks Superliga-kampe for AGF, og han har også en fortid i Trelleborg.