• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Tidligere FCM- og OB-profil prøvetræner i Horsens

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

31-årige nigerianer er ikke klar til at indstille karrieren, så den kan - måske - fortsætte i AC Horsens.

Af Kenneth Jensen

Han har 201 Superliga-kampe på cv'et, og hvis alt går vel, vender den tidligere FC Midtjylland- og OB-stjerne Izunna Uzochukwu tilbage til dansk fodbold.

Det er AC Horsens' egen hjemmeside, der fortæller, at han aktuelt prøvetræner i AC Horsens. Her fremgår det, at han er i klubben for at "få lidt træning i benene".

Nigerianeren har de senere år spillet i udlandet og har således ikke været på kontrakt i Danmark siden OB, som han forlod i januar 2018. Men han bor fortsat i Odense, lyder det, og støvlerne har han fortsat lyst til at snøre, så vil tilbage på banen.

Og det kan altså blive i Horsens fra NordicBet Ligaen, hvor de nu ser ham an.

- Izunna bor i Odense, og hans agent har spurgt, om han kan træne med hos os. Vi har ikke så mange spillere i øjeblikket, så det passer begge parter fint. Vi har en aftale om, at begge parter kan sige stop fra dag til dag, siger sportschef Niels Erik Søndergård til Horsens Folkeblad.

Midtbanespilleren var med for AC Horsens i testkampen mod Aarhus Fremad lørdag formiddag. Her endte ACH med at vinde 5-0.

Udover de danske klubber har Izunna tidligere spillet for Amkar Perm, MZ Hakka og Aalesund. Senest var han i FC Honka, mens han kom til FC Midtjylland fra den nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020