• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Tidligere Liverpool-spiller forlader dansk klub

Foto: HB Køge

Samarbejdet blev ikke som håbet, og nu ophæver Jon Flanagan og HB Køge aftalen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Det var noget af et navn, der landede i NordicBet Ligaen sidste sommer, da den tidligere Liverpool-spiller Jon Flanagan blev præsenteret i HB Køge.

Men smilene stivnede kort efter, da englænderen løb ind i en skade, der har holdt ham fra grønsværen i store dele af sæson. Derfor er spiller og klub efter gensidig aftale blevet enige om at ophæve samarbejdet, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det blev desværre ikke det, som vi havde håbet på. Det er ingen hemmelighed. Vi vidste godt at Jon Flanagan ikke havde spillet kontinuerligt, da vi hentede ham, men han kom fint fra start, og var så uheldig at løbe ind i en drilsk skade, siger HB Køges direktør Per Rud.

- Det kom desværre til at præge resten af hans tid her. Vi valgte derfor at sætte os sammen og se hinanden i øjnene, og vi er blevet enige om, at det er bedst at stoppe samarbejdet her. Det giver Flanagan ro til at overveje sin fodboldfremtid,

Jon Flanagan nåede at spille fire kampe for HB Køge, som han trods alt har nydt at være en del af.

- HB Køge er en fantastisk klub, som jeg har nydt at være en del. Jeg har kæmpe respekt for Daniel Agger. Han er en fantastisk træner og et fantastisk menneske, siger Flanagan om afskeden.

- Jeg vil gerne takke min holdkammerater, som har fået mig til at føle mig velkommen, og jeg har etableret gode venskaber her. Klubben har stort potentiale og ser ind i en spændende fremtid. Desværre har skader gjort det svært for mig at få rytme ind i mit spil. Jeg ønsker HB Køge alt det bedste fremover.

Kontrakten med HB Køge løb ellers frem til sommeren 2023, men nu skal den tidligere Liverpool-spiller overveje, hvad fremtiden skal bringe.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.