• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Andreas Arp

Tidligere Silkeborg-træner afløser Jonas Dal i Fredericia

Foto: Silkeborg IF

FC Fredericia har fundet afløseren for Jonas Dal på cheftrænerposten. 48-årige Michael Hansen har skrevet under på en toårig kontrakt, oplyser 1. divisionsklubben.

Af Andreas Arp

Jonas Dal forlod FC Fredericia for at afløse Bo Henriksen i AC Horsens, og nu har Fredericia så fundet Jonas Dals afløser.

48-årige Michael Hansen er således den nye cheftræner i 1. divisionsklubben.

Det oplyser FC Fredericia på klubbens hjemmeside.

- Vi glæder os over, at det er lykkedes at få en kompetent afløser for Jonas Dal til klubben, og tilmed en træner som kender NordicBet Ligaen særdeles godt. Michael Hansen har en tilgang til fodbolden, som passer perfekt til FC Fredericia, og vi har stor tiltro til, at Michael kan rykke klubben i den rigtige retning, udtaler klubbens direktør Stig Pedersen.

Michael Hansen har skrevet under på en toårig aftale, der udløber i sommeren 2022. 

Den 48-årige cheftræner forlod sit seneste trænerjob for godt et år siden, efter at han havde ført Silkeborg IF til oprykning til Superligaen. Han blev dog som planlagt afløst af Kent Nielsen ved starten af sidste sæson. 

Siden da har Michael Hansen været ansat som "Head of Coaching" i Silkeborg IF, hvor han har været chef for trænerne i klubbens talentafdeling. Nu er han dog blevet købt fri af Fredericia for igen at varetage cheftrænerrollen.

Hansen har derudover trænererfaring i både FC Vestsjælland og Skive IK, ligesom han som spiller både har repræsenteret Silkeborg IF, OB, Esbjerg fB og FC Midtjylland.

FC Fredericia sluttede på tredjepladsen i NordicBet Ligaen i sidste sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020