Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere Superliga-topscorer kan snuppes gratis

Ronnie Schwartz' tid i FC Fredericia slutter efter denne sæson.

Den tidligere Superliga-topscorer Ronnie Schwartz skal ud og finde en ny klub efter denne sæson. Aftalen med hans nuværende klub FC Fredericia udløber til sommer, og den bliver ikke forlænget.

Det oplyser klubben på dens hjemmeside tirsdag, hvor direktør Stig Pedersen takker ham for sin indsats.

- Ronnie tiltrådte FC Fredericia i slutningen af marts, og han har med sit engagement, gode humør og professionalisme været en gevinst for FC Fredericia de sidste par måneder, siger han og fortsætter:

- FC Fredericia vil gerne sige tak til Ronnie for sin tid i FC Fredericia, og vi ønsker ham samtidig alt muligt held og lykke fremover, lyder det fra Stig Pedersen.

Det blev dermed kun til et par måneder for Schwartz i 1. divisionsklubben, der hentede ham ind i slutningen af marts, men det bliver altså ikke til mere end et par måneder for ham for dem.

Det blev til seks kampe i den næstbedste række i denne omgang for ham, ligesom han var med i en enkelt pokalkamp. Det blev dog ikke til nogen mål for 'Plaffeministeren'. 

Den tidligere FCK-spiller Mikkel Wohlgemuth er også færdig i Fredericia.

Ronnie Schwartz, som bliver 35 til august, har i løbet af sin karriere opnået at blive topscorer i både Superligaen, 1. division og 2. division. I landets bedste række skete det i 2019/2020-sæsonen, hvor han spillede for Silkeborg og FC Midtjylland. Han vandt også det danske mesterskab i den sæson. Det skete også med AaB i 2008.