Video : Tipsbladet
1. division

Toutouh skal være træner: Her er hans nye job

Den tidligere FCK-profil er blevet præsenteret som ny assistenttræner.

Det var i B.93, at hans udvikling som ungdomsspiller for alvor tog fart, og det er i B.93, at han nu skal lære fra sig.

Den tidligere FCK-profil Youssef Toutouh er netop blevet præsenteret som ny assistenttræner på U19-holdet i B.93.

Kantspilleren har i sin aktive karriere haft det svært efter stoppet i FC København i 2018. Han var i AGF, Stabæk, FAR Rabat, FC Botosani, Nykøbing FC og senest Brønshøj uden nævneværdig succes.

I B.93 skal han være assistent for U19-træner Mikkel Holm, og Youssef Toutouh glæder sig.

- Jeg håber helt klart på at blive ved med at udvikle klubben og de enkelte spillere, og forhåbentlig kan jeg lære dem en masse om, hvad det kræver at komme dertil, hvor det er virkeligt sjovt at spille fodbold.

- Jeg vil gerne være med til at dygtiggøre spillerne både teknisk og taktisk, men også mentalt. Og så håber jeg da også, jeg kan være med til at styrke sammenholdet i omklædningsrummet såvel som på træningsbanen, så det kan ses til kampene, hvor det hele for alvor sker, siger Youssef Toutouh.

Fra B.93 lyder det:

- Først og fremmest er vi rigtigt glade for at tilknytte en personlighed som Youssef omkring vores ældste akademispillere.

- Jeg har fra starten ønsket at styrke setuppet med nogle stærke personligheder, og det må man sige er lykkedes med Youssef.

- Youssef er tidligere 93’er ind til benet.

- Han har spillet fodbold på højeste niveau. Han rummer gode menneskelige kvaliteter. Alt i alt en super kombi af erfaring, som han kan byde ind med.

- Youssef er fra første fløjt gået til opgaven med et open mindset og har allerede bygget godt på de første uger, siger Philip Ødegaard Hansen, der er talentchef i klubben.

B.93 har et hold i den næstbedste række i U19-regi - det er U19 Divisionen.