• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nikolaj Kesting

Ny ballade i dansk klub: Spillere savner løn

Foto: Getty Images

Der er atter ballade i Vendsyssel FF, efter at to nu tidligere spillere i klubben påstår, de ikke har modtaget store dele af juni-lønnen.

Af Nikolaj Kesting

De to tidligere Vendsyssel-spillere Fabian Ehmann og Muhammed Cham Saracevic har via deres agenter sendt et brev til Spillerforenings formand, Thomas Lindrup. I brevet skulle det være beskrevet, at de to spillere, der begge er fra Østrig, mangler en god portion af deres løn for juni måned. Det skriver TV2 Nord.

Begges spillere kontrakt udløb i juni.

Den nuværende ejer af Vendsyssel, Jacob Andersen har for nylig købt klubben tilbage fra Ahmet Schäfer. Schäfer ejer den franske klub Clermont Foot, hvor Muhammed Cham Saracevic blev lånt fra sidste efterår. Derudover er Ahmet Schäfer en af hovedmændene bag det schweiziske selskab Core Sports Capital ifølge TV2 Nord. 

Klubejer Jacob Andersen afviser på det kraftigste, at de to spillere ikke skulle være betalt for deres arbejde. 

- Det har absolut intet på sig - og er endnu et forsøg på en smædekampagne fra CSC's (Core Sports Capital, red.) side af. Jeg står med lønsedlerne her, og jeg kan se, at alt er kørt, fuldstændig som det skal. Da vi overtog, gjorde vi endda spillerne opmærksomme på, at de skulle give os besked, hvis pengene ikke gik ind, siger han til TV2 Nord. 

Han undrer sig over, at agenterne ikke har henvendt sig til klubben, før de er gået til spillernes fagforening, Spillerforeningen. Han forklarer, at det er under de forhenværende ejere, at spillernes lønsedler blev dannet, og dermed også udbetalingsgrundlaget. 

- Jeg har bare sørget for at få dem eksekveret og betalt, da de som bekendt ikke kunne, siger Jacob Andersen til TV2 Nord. 

Uenighederne har været mange, siden Jacob Andersen købte fodboldklubben tilbage. I et tidligere interview har Ahmet Schaefer kaldt Vendsyssel for en smuk brud, der slet ikke var kvinde.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020