16-årigt stortalent får treårig kontrakt med Vejle
2016-01-14 17:08

Vejle Boldklub har indgået en lejeaftale med Marco Larsen for resten af indeværende sæson.

Vejle Boldklub spiller med musklerne i januars transfervindue, og torsdag har klubben hentet den tredje nye spiller til Nørreskoven. Det drejer sig om offensivspilleren Marco Larsen, der er lejet i FC Midtjylland for resten af indeværende sæson.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at lande en aftale med FC Midtjylland omkring en lejeaftale for den kommende halvsæson med Marco Larsen. Marco kommer fra et af de bedste træningsmiljøer i Danmark, og han har spillet ungdoms- og seniorfodbold på øverste hylde herhjemme. Han fik syv kampe på Superligaholdet i efteråret og higer nu efter at komme ud og spille. Det er en færdig Superligaspiller, der da han var bedst, spillede fast for FCM i Superligaen og scorede flere mål, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Marco Larsen er både dynamisk og løbestærk, og så er han frem for alt tydelig i de ting, han foretager sig. Han er hurtig fra tanke til handling. På vores niveau er han tæt på at være det højeste, vi kan tiltrække. Vi er glade for at have ham på plads forholdsvis tidligt i transfervinduet og ser frem til at få glæde af Marcos kvaliteter.

Foruden Marco Larsen er også Anders Kure og Christian Sivebæk skiftet til Vejle i dette transfervindue.

SENESTE NYT...
OP | NED