• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Vejle præsenterer Anders Kure: Gode chancer for oprykning

Vejle præsenterer Anders Kure: Gode chancer for oprykning
Foto: tipsbladet.dk

Den tidligere AGF- og FC Vestsjælland-spiller Anders Kure skal spille forårssæonen i Vejle Boldklub.

Af Anders Dehn

Anders Kure har fundet sin nye klub efter konkursen i FC Vestsjælland. Det bliver Vejle Boldklub, der får glæde af den tidligere AGF-stopper i det næste halve år. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Allerede fra i dag, mandag, træner 30-årige Kure med i sin nye klub, og han ser frem til et forår, hvor Vejle skal forsøge at vende tilbage til landets bedste række.

- Jeg har haft et møde med sportschef Steen Thychosen, hvor han viste mig faciliteterne i klubben og fortalte mig om Vejle Boldklubs planer for foråret. VB råder over en stærk trup og forude venter et meget spændende forår, hvor holdet vil gå efter oprykningen. Jeg kender Bet25 Ligaen fra efteråret i FC Vestsjælland og det er en stærk række, men jeg ser mulighederne for at rykke op som gode, siger han til VB's hjemmeside og forklarer, hvorfor kontrakten ikke er blevet længere end seks måneder.

- Mit mål med opholdet i Vejle er ikke anderledes end klubbens. Jeg vil gerne tilbage i Superligaen og hvis det sker, vil jeg ikke afvise at vi laver en længere aftale, men i første omgang passede seks måneder både mig og klubben godt. Med det jeg lige har været igennem i FC Vestsjælland har jeg stor forståelse for, at man forsøger at drive forretningen forsvarligt og i første omgang laver en kort aftale

Superliga

Mere Superliga

Fokus