• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Viborg FF starter sæsonen mod Hobro: En af mange svære kampe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viborgs cheftræner ser frem til et svært opgør mod Hobro IK torsdag.

Af Victor Risager

Torsdag bliver en ny sæson af den næstbedste danske række sparket i gang, og det gør den med en kamp mellem Hobro IK og Viborg FF i det nordjyske.

Hobro er nye i 1. Division, efter at de rykkede ud af Superligaen i den forgangne sæson, mens Viborg FF i sidste sæson sluttede på andenpladsen i rækken. Det er altså to klubber, der bejler til en oprykningsplads, og Viborgs cheftræner, Jacob Neestrup, er heller ikke i tvivl om, at der venter en hård kamp.

Læs også:Officielt: Silkeborg køber Wessam Abou Ali i AaB

- Det bliver en svær kamp, og det er jo én blandt mange svære kampe i den sæson, der venter. Vi møder et fysisk stærkt hold, som måske har den start-11’er med mest erfaring. Vi ved, at det er et hold, der altid er svære at spille imod, de er godt organiseret og så har de dygtige individualister oppe foran.

- Selvom de har sagt farvel til nogle profiler, så har vi set i opstarten, at Enevoldsen, Hvilsom og Deedson er en meget potent offensiv, som vi skal kunne håndtere, siger Jacob Neestrup til Viborgs hjemmeside.

Cheftræneren påpeger også, at Hobro IK er dygtige på dødbolde, og alt i alt skal Viborg levere en stærk præstation, hvis de skal vinde.

- Så der er mange ting, vi skal lykkes med i morgen for at få tre point. Men når alt kommer til alt, så handler det om, at vi skal gøre det, vi ved, vi er gode til. Er vi den bedste udgave af os selv, så har vi en fair chance for at tage de tre point, og det er selvfølgelig det, vi går efter, fortæller han.

Kampen spilles torsdag klokken 19.00.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus