• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Viborg FF bliver, hvor de er: Lejer stadion for de næste 10 år

Energi Viborg Arena skal også de næste 10 år lægge græs til Viborg FF's kampe. Klubben har netop indgået en lejeaftale med kommunen. Prisen afhænger af, om VFF spiller i Superligaen eller 1. division.

Af Anders Dehn

Siden 1931 har der stået et stadion på det, der i dag hedder Stadion Allé i Viborg. Og det lokale fodboldflagskib kommer til at spille der i mindst 10 år endnu.

Viborg FF og Viborg Kommune har indgået en ny aftale om, at fodboldklubben fortsætter med at leje Energi Viborg Arena, som det hedder. Aftalen gælder fra 1. august og løber de næste 10 år frem i tiden.

Ifølge Viborg Stifts Folkeblad er aftalen uopsigelig i lejeperioden

- Man får på den måde lagt faste rammer om samarbejdet, og der kommer en ro på, så man kan koncentrere sig om det langsigtede samarbejde, siger formand for Kultur- og fritidsudvalget, Mads Panny, til avisen.

Prisen varierer, alt efter hvilken række VFF spiller i. Lejen koster 200.000 kroner mindre om året, når holdet optræder i 1. division, som det er tilfældet nu. Desuden skal prisen for navnesponsoratet, som Energi Viborg altså aktuelt har, også genforhandles, hvis VIborg FF rykker op.

Stadion i Viborg har båret sit nuværende navn siden 2011

Superliga

Mere Superliga

Fokus