1. division

Viborg FF slog Skive efter målrig halvleg

Efter endnu sejr har Viborg nu hentet syv point efter tre spillerunder.

Viborg FF hentede deres anden sejr på få dage lørdag eftermiddag, hvor de slog bundholdet Skive på hjemmebane.

Forleden tog Superliga-bejlerne tre point mod Kolding IF i en målfest, og lørdagens kamp mod Skive blev også rig på mål. Viborg vandt nemlig opgøret med 3-1.

Det var dog kun kampens første halvdel, der blev målrig, da alle fire mål blev scoret før pausen.

Først var det faktisk Skive, der kom foran på et selvmål af Lars Kramer fra Viborg efter otte minutter, men den føring holdt blot i to minutter, før der var udlignet. Skives Nicolai Dohn sendte således også bolden i eget net.

Og den målrige start fortsatte i det 15. minut, hvor 18-årige Tobias Bech sendte Viborg FF på sejrskurs med et skud fra distancen, før Alassana Jatta scorede kampens fjerde og sidste mål efter knap en halv times spil.

Sejren sender Viborg FF op på andenpladsen i 1. division med syv point efter tre runder. Skive har til gengæld endnu ikke hentet point i denne sæson.