• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Superliga-bejler henter bomber hjem fra Kina

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viborg FF henter den tidligere Superliga-angriber tilbage til klubben.

Af Victor Risager

Serge Deble er tilbage i dansk fodbold. Den ivorianske angriber skifter tilbage til Viborg FF på en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen.

Det oplyser Viborg FF.

Den 31-årige angriber har senest været på kontrakt i klubber i Kina og Hong Kong, men har på det seneste stået uden kontrakt, og Viborg FF har set en unik mulighed i at hente ham hjem. Sådan lyder det fra sportschefen.  

- Jeg taler nok på vegne af mange mennesker i Viborg, når jeg siger, at vi er meget glade for at have Serge Deble tilbage i klubben. Det lå ikke umiddelbart i kortene, at han skulle retur til Viborg, men der opstod en unik mulighed, som vi har valgt at gribe.

- Vi får en kampafgørende spiller, der virkelig vil Viborg, og forhåbentlig kan han blive vores joker i de tætte kampe, der venter i foråret. Han kan dække alle tre positioner i angrebet, han er hurtig og driblestærk med et rigtig godt offensivt flair, og så har han tidligere vist, at han kan være en afgørende faktor i en oprykning. Med tilgangen af Deble har vi både en meget stærk og meget bred offensiv, der giver os mange forskellige muligheder.

-Vi har flere forskellige typer til at dække de tre angrebspositioner, så det gør os fleksible både fra kamp til kamp, men også i de enkelte kampe, siger sportschef Jesper Fredberg.

Tidligere har Serge Deble optrådt i tre sæsoner for netop Viborg FF mellem 2014 og 2017 med 85 kampe, 27 scoringer og 15 oplæg til følge. 

Senest har han været en stor profil i Hong Kongs bedste række med 12 mål og fem oplæg på 13 kampe for klubben R&F. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus