• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Viborg sender Sivebæk hjem til Vejle

Viborg sender Sivebæk hjem til Vejle

Christian Sivebæk er blevet udlejet til Vejle Boldklub for resten af sæsonen.

Af Kenneth Jensen

Han er en ægte Vejle-dreng, Christian Sivebæk. I sommer skiftede han så væk fra Vejle for at prøve sig af i Viborg FF og Superligaen, men det match har ikke været nogen stor succes indtil videre, og derfor giver Viborg Sivebæk lov til at tage hjem til Vejle.

Klubben har nemlig sendt Christian Sivebæk på en lejeaftale til Vejle Boldklub, hvor han formentlig har udsigt til mere spilletid.

-Jeg har en alder, hvor spilletiden er vigtigst, og det har ikke gået helt som håbet i Viborg. Jeg har haft det godt i klubben, men nu ser jeg frem til at få spillet nogle førsteholdskampe igen, og det har jeg fået muligheden for i Vejle, siger Christian Sivebæk i en pressemeddelelse.

- Vi har sammen med Christian lavet en fælles evaluering på tingene, og fundet frem til, at en lejeaftale for resten af sæsonen er den bedste løsning, siger Viborg-direktør Morten Jensen.

Lejeaftalen er gældende for resten af indeværende sæson, hvor Sivebæk måske kommer til at skulle lukke hullet efter Joan Simun Edmundsson, der ventes at blive solgt til Bielefeld i den tyske 2. Bundesliga.

Superliga

Mere Superliga

Fokus