• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Vil stramme Horsens op: Flød med McDonalds-skrald

Foto: Getty Images

Forudsætningerne har ikke været helt i top i AC Horsens.

Af Oliver Okstrøm

AC Horsens klarede ikke skærene i Superligaen i den netop overståede sæson, og derfor må klubben en tur ned i 1. division. Hvis det skal blive til en tur tilbage til den bedste række, så kræver det forbedringer på træningsbanen.

Det fastslår cheftræner Jens Berthel Askou i et interview med Horsens Folkeblad.

- Hvis vi ikke får styr på alle de små ting, som nogen vil kalde ikke vigtige, ender vi måske kun på 60 procent, selv om vi havde muligheden for at nå 90 procent, og som en mindre klub har vi endnu mindre råd til ikke at gå op den slags og få udnyttet vores fulde potentiale, siger Askou.

I den forbindelse bliver der peget på, at der blandt andet har ligget skrald fra McDonald's på banen, og at kridtstregerne ikke var sat op efter de korrekte mål.

Horsens-træneren erkender dog, at det er blevet bedre efterhånden, og efter en opgradering af styrketræningslokalet er der nu kommet et nyt punkt på ønskelisten for Jens Berthel Askou.

Det handler om et nyt underlag til deres kunstgræsbane, som vil komme til at koste én million, hvis det bliver til noget.

Mens Jens Berthel Askou tager med ned i 1. division, så ser det ikke sådan ud for Louka Prip, som er på vej til en Superliga-klub. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020