• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Christian Idskov

Bekræftet: Jon Dahl ny Excelsior-træner

Bekræftet: Jon Dahl ny Excelsior-træner
Illustration

36-årige Jon Dahl Tomasson bliver cheftræner i Excelsior efter to års erfaring som assistent i klubben.

Af Christian Idskov

Jon Dahl Tomasson bliver med al sandsynlighed den hollandske klub Excelsiors nye cheftræner.

Ifølge DR og den regionale tv-station RTV Rijnmond har flere spillere allerede Tweetet herom. 

Allerede i weekenden kunne avisen Algemeen Dagblad fortælle historien om, at Jon Dahl er udpeget som hollændernes næste cheftræner, mens Voetbal International mandag aften bakker historien op med at parterne skulle være yderst tæt på at til enighed om en to-årig aftale.

Den tidligere danske landsholdsspiller har senest været assistenttræner for Excelsior, der sidste år blev nummer 15 i den næstebedste hollandske række, den såkaldte Jupiler League. Men i en alder af 36, ser den tidligere Køge-dreng nu ud til at blive forfremmet.

- Med Jon Dahl som cheftræner mener vi, at vi kan levere nogle meget bedre resultater i den kommende sæson, for vi har et hold med masser af kvalitetsspillere, siger klubbens direktør Ferry de Haan til Voetbal International.

- Vi anerkender, at vi begynder forfra med Jon Dahl, men vi har stor tiltro til, at han er den rette mand for Excelsior lige nu.

Excelsior har traditionelt set ageret støtteklub til den hollandske storklub Feyenord, som Jon Dahl selv optrådte for i årene 1998-2002 og igen fra 2008-2011. Exciolsor har derfor tidligere haft kendte spillere som eksempelvis Robin van Persie, Michel Bastos, Salomon Kalou tilkolbet truppen mens FC Nordsjællands Patrick Mtiliga engang var at finde i Rotterdam-klubben.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020