Video : Tipsbladet
Benelux

Afsløring: Brian Priske får tre år i Feyenoord

Brian Priskes store skifte til Feyenoord er nu en realitet. Han har underskrevet en kontrakt til sommeren 2027.

Brian Priske er ny cheftræner i Feyenoord.

Det kan Tipsbladet afsløre.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har den danske cheftræner underskrevet en treårig kontrakt i den hollandske storklub, og det vil blive gjort officielt inden for de næste 48 timer.

Så lang en aftale er usædvanlig for den hollandske storklub, der har tradition for at have en kort lunte med sine trænere, men da man har betalt 11 millioner kroner for Priske, giver man ham også en længere aftale end normalt.

Dermed har hollænderne fundet en dansk afløser for Arne Slot, der er blevet solgt rigtig dyrt til Liverpool - han erstatter verdensstjernen Jürgen Klopp, og sådan fortsætter trænerkarrusellen.

For med Brian Priskes afgang i Sparta Prag får en anden dansker i Lars Friis også chancen i den tjekkiske mesterklub.

Det var Tipsbladet, som første gang for nu to uger siden kunne løfte sløret for, at Brian Priske var enormt tæt på lave dette store skifte til Holland.

Få dage efter tog Brian Priske til Rotterdam og fik sine personlige forhold på plads, og derfra var der kun tilbage, at Feyenoord og Sparta Prag skulle enes om en kompensation for at få ham fri.

Tipsbladet kunne fredag også løfte sløret for, at der i aftalen mellem Brian Priske og Sparta Prag lå en frikøbsklausul, men den ville Feyenoord ikke betale, og det endte med, at man gav tjekkerne en hård deadline på blot 24 timer til at beslutte sig for en handel, eller man ville gå videre med en ny kandidat.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Brian Priske selv presset hårdt på for at få dette drømmeskifte effektueret, og få timer efter Feyenoords ultimatum lykkedes det klubberne at blive enige.

Og nu har Brian Priske altså fået papir på, at han i de næste tre år er cheftræner i storklubben, så han er klar på sidelinjen 1. juli, når Feyenorrd begynder træningen mod næste sæson.

Den lange transfersaga er forbi, og den endte lykkeligt set med danske briller.