• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Afviser rygter om uvenskab med Kasper Schmeichel

Foto: Getty Images

Brian Riemer afviser, at der er opstået uvenskab mellem Kasper Schmeichel og målmandskollegaen Maxime Dupé.

Af Ole Hoffskov

Anderlecht hentede i sommer målmanden Maxime Dupé i Toulouse, hvor han var førstemålmand, og det var han også stillet i udsigt at skulle være i Bruxelles. Det var da også sådan, sæsonen begyndte.

Men så kom Kasper Schmeichel.

I starten af september skrev Anderlecht kontrakt med den transferfrie danske landsholdsmålmand, og han har vippet Dupé af pinden. Det er den 30-årige franskmand selvsagt skuffet over.

Det har desuden været fremme, at relationen mellem Kasper Schmeichel og Maxime Dupé har taget skade, og at det hele bunder i franskmandens frustrationer. Den historie afvises dog blankt af Anderlechts danske cheftræner Brian Riemer.

- Der er ingen sure miner mellem vores målmænd. Deres samarbejde fungerer godt, så jeg kan ikke bidrage til nogen historie om det emne, siger Brian Riemer ifølge det belgiske medie Voetbal24.

Anderlecht-træneren har allerede bekræftet, at Kasper Schmeichel starter inde i opgøret mod Eupen lørdag eftermiddag, og det sender et kraftigt signal om, at danskeren lige nu er den foretrukne keeper i den belgiske traditionsklub.

Kasper Schmeichel debuterede for Anderlecht mod Club Brugge i sidste weekend. Det opgør endte 1-1, efter at det lykkedes Andreas Skov Olsen at passere sin landsmand i målet.