• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Ajax-stjerne bekræfter snarligt exit

Foto: Getty Images

Andre Onana er snart færdig i Ajax.

Af Victor Risager

Efter ni måneders dopingkarantæne for at indtage stoffet Furosemide gjorde målmand Andre Onana comeback for Ajax onsdag aften.

Han fik således pladsen i målet for den hollandske storklub i Champions League-kampen mod Besiktas, men til trods for det er den 25-årige camerouner ikke fremtidens løsning på posten hos Ajax.

Andre Onana bekræfter således efter kampen, at han forlader Ajax efter den indeværende sæson, når hans kontrakt udløber.

- Hvordan skal jeg sige det? Hvis du åbner en dør, skal du lukke den en dag. Måske er tiden kommet til, at jeg skal skifte. Jeg gjorde mit bedste for denne klub, og jeg gjorde alt. Vi har opnået meget. Og når jeg ser tilbage på Europa League-succesen (i 2017, red.), tror jeg, at jeg er den eneste, der stadig er her.

- Nogle gange siger jeg til mig selv: Wow, det var en fantastisk sæson. Men især efter det, der er sket, er det godt at starte på en frisk og se fremad. Jeg er glad for at være her, men det har heller ikke været let, så jeg vil lukke dette kapitel nu og komme videre. Vi får se, hvad der sker, siger Andre Onana ifølge Voetbal Primeur.

Tilbage i september forklarede sportsdirektør Marc Overmars ligeledes, at målmanden nok ikke ville forlænge sin aftale.

Der har været gentagne rygter om, at Andre Onana skifter til Inter på en fri transfer efter denne sæson. Endnu er intet dog endegyldigt bekræftet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020