• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lars Gram-Hanssen

Andreas Skov Olsen hyldes: En vidunderlig aktion

Foto: Getty Images

Andreas Skov Olsen får ros efter søndagens topkamp i Belgien, hvor ingen af de to hold dog ramte topniveauet.

Af Lars Gram-Hanssen

Der var danskerduel i Belgien søndag aften, hvor Kasper Schmeichel debuterede for Anderlecht i topkampen mod Club Brugge. 

Her blev Kasper Dolberg kampen første målscorer, da Anderlecht-danskeren fandt vej til netmaskerne få minutter før pausen.

I de efterfølgende minutter var heldet dog ikke med hjemmeholdet, da både Dolberg og Thomas Delaney udgik med skader, og midtvejs i anden halvleg var det så en anden dansk stjerne, der fik en hovedrolle. 

Her tog Andreas Skov Olsen nemlig et træk ind i banen, hvorefter den danske offensivspiller på flot vis sendte bolden forbi Kasper Schmeichel med et lumsk spark. Den aktion har efterfølgende medført ros fra den tidligere belgiske landsholdsprofil Michel Preud'homme, der dog generelt ikke var imponeret over gæsterne. 

- Målet til 1-1 er en vidunderlig individuel aktion af Skov Olsen, men det her var ikke et godt Club Brugge-hold. Onyedika gjorde sig godt bemærket, og de to midterforsvarere løste også deres opgaver, lød det, ifølge Voetbal Primeur, fra Preud'homme. 

Den tidligere landsholdsmålmand var heller ikke imponeret over Brian Riemers Anderlecht-mandskab. 

- Anderlecht var ikke i stand til at levere det, de leverede før landskampspausen, nemlig passion, ambition og intensitet. Jeg tror, at Riemer besluttede, efter skaderne til Dolberg og især Delaney, at holdet skulle stå langt tilbage og satse på kontraangreb, som aldrig kom, siger Preud'homme.

Efter søndagens pointdeling ligger Anderlecht på andenpladsen i den belgiske liga, mens Club Brugge ligger nummer tre.