• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Andrew Hjulsager glad i Belgien: Spiller som i Brøndby

Foto: Getty Images

Den tidligere Brøndby-spiller nyder godt af den nye Oostende-træners filosofi.

Af Victor Risager

Andrew Hjulsager er for nylig gået i gang med sin anden sæson hos KV Oostende i belgisk fodbold, og hidtil har han haft gang i en flot sæson. I løbet af sæsonens første seks kampe har han nemligt lagt op til tre mål.

Selvom hans første sæson i Belgien ikke var dårlig, føler Hjulsager sig nu markant bedre tilpas. Det fortæller han i et interview med klubbens hjemmeside.

Læs også:Officielt: Jess Thorup er ny cheftræner i KRC Genk

Det skyldes dels, at han har spillet hele opstarten med holdet, mens klubben også har skiftet ud på trænerposten, hvor tyske Alexander Blessin er blevet hyret. Den tyske træner er nemlig kommet med en spillestil, der minder om den, Andrew Hjulsager kender fra Brøndby, hvor han spillede indtil 2018.

- Sidste sæson deltog jeg ikke i hele opstarten, og jeg kæmpede hurtigt med en muskelskade. Jeg havde problemer resten af sæsonen, selvom der også var smukke øjeblikke som de to sejre mod Anderlecht, siger Andrew Hjulsager og tilføjer:

Læs også:Frimann om Thorups kommende klub: Mindre styret af hovsa-løsninger

- Nu føler jeg mig i topform, og følelsen i spillertruppen er også anderledes end sidste sæson. Vi er opmærksomme på vores kvaliteter og det system, som træneren bruger, passer mig godt. Jeg spillede sådan før i Brøndby IF. Vi lagde også et højt pres der, og som en kreativ spiller fik jeg meget ansvar og frihed. Jeg har gode minder fra den periode, og den positive følelse vender nu tilbage her. Lad os fortsætte det mandag mod Genk. Vi har bestemt ikke set det sidste fra denne unge gruppe.

Andrew Hjulsager og kompagni skal som sagt i aktion mod KRC Genk mandag aften, og det vil være Jess Thorups debut som cheftræner for Genk. Han blev hyret torsdag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus