Video : Tipsbladet
Benelux

- Arnesen har tabt sig og er meget syg

Feyenoords cheftræner har talt med Frank Arnesen, der har tabt flere kilo i de seneste uger, og som nu skal bruge alle sine kræfter på at komme sig.

Feyenoord må klare sig uden sin tekniske direktør, Frank Arnesen, og det er med god grund, hvis man lytter til klubbens cheftræner, Arne Slot. Han har talt med sin danske kollega.

Arnesen blev ramt af en bakterieinfektion i sit ene knæ omkring tidspunktet for Feyenoords finale i Europa Conference League og måtte på sygehuset, så snart han kom hjem til Holland. I sidste uge kom det så frem, at danskeren måtte tage en pause fra sit job for at komme sig.

Vurderet ud fra cheftræner Arne Slots beskrivelser er Arnesen hårdt ramt.

- Arnesen var i Tirana (til finalen, red.) med et meget hævet knæ. Da han kom tilbage, måtte han tage direkte på sygehuset, så slemt var det. Han har tabt nogle kilo i de seneste uger. Han er meget syg og har brug for al sin energi til at komme sig, siger Slot til Algemeen Dagblad.

65-årige Frank Arnesen slog selv fast i sidste uge, at han forventer, at sygemeldingen kun er midlertidig.

- Jeg er okay, og jeg kommer tilbage. Nu må jeg koncentrere mig 100 procent omkring min sundhed, skrev han i en besked til B.T.

Netop Arne Slot har overtaget nogle af Arnesens pligter, mens sidstnævnte er sygemeldt.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.