Video : Tipsbladet
Benelux

Kræver millioner: Brian Priske hiver dem i retten

Brian Priske mangler udbetalinger fra hans tidligere klub Royal Antwerp og vælger derfor at gå rettens vej. Der er tale om flere millioner.

Brian Priske kom hurtigt videre efter fyringen i Royal Antwerp den 23. maj, da han otte dage senere blev præsenteret i Sparta Prag.

Selvom klubben og landet er nyt for Priske, så har den danske chef fortsat et udestående med Royal Antwerp i Belgien. Det udestående kommer nu til at gå igennem retten, skriver Het Nieuwsblad.

Det skyldes blandt andet, at Brian Priske mangler en fratrædelsesgodtgørelse, en pengepræmie for hans sidste kamp mod Royal Union SG og hans løn for maj. Det beløber sig i mere end 3,7 millioner kroner, som danskeren kræver ifølge mediet.

- Det her er en uheldig slutning på min tid i Antwerp, udtaler Brian Priske til Het Niewusblad, og fortsætter.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg har nydt min tid i klubben. Det er et godt hold med gode fans. Jeg håber derfor, at vi kan løse det her hurtigt, så begge parter kan komme videre.

Sagen køres af advokatfirmaet Van Landuyt & Partners, som har forsøgt at nå til enighed med Royal Antwerp gennem dialog det seneste stykke tid. Det er ikke lykkedes, hvorfor de nu har lagt sag an mod Royal Antwerp på vegne af danskeren.

Royal Antwerp forlanger omvendt en overgangssum for Brian Priske, det er til trods for, at de selv valgte at fyre ham og kort tid efter ansætte Mark van Bommel.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.