• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Nikolai Laursen forlader de hollandske nedrykkere fra FC Emmen.

Af Ole Hoffskov

FC Emmen rykkede i den forgangne sæson ud af Æresdivisionen, men Nikolai Laursen tager ikke turen med ned i den næstbedste hollandske række.

Den tidligere Brøndby-angriber skifter til Heracles Almelo, der blev nummer ni i Æresdivisionen. 23-årige Nikolai Laursen har underskrevet en tre-årig aftale med Heracles - aftalen indeholder en option på yderligere et år.

- Heracles er en stabil klub i Æresdivisionen, hvor jeg kan fortsætte med at udvikle mig. Jeg har allerede spillet på stadion et par gange, og Heracles Almelo er en klub med gode faciliteter og en god vision for fodbolden. Jeg vil spille så meget som muligt og være fast mand på holdet, siger Nikolai Laursen.

Den hollandske klub er glade for tilgangen af den danske angriber.

- Det giver os en ekstra mulighed i front. Desuden mener vi, at han stadig kan udvikle sig. Sammen vil vi gøre alt for at få det bedste ud af det, siger Heracles tekniske direktør Tim Gilissen.

Nikolai Laursen havde ikke nogen prangende sæson for FC Emmen i fjor. Danskeren sad ofte på bænken og noterede sig blot for to scoringer i ligaen.

I Heracles Almelo bliver Nikolai Laursen holdkammerat med landsmanden Kasper Lunding. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020