Benelux Mads Bye Marboe

Dansk profil regner med skifte: Det er vildt

Foto: Getty Images

Han er overrasket over, hvor langt han er kommet.

Af Mads Bye Marboe

Casper Nielsen spillede sandsynligvis sin sidste kamp for Union SG søndag.

Det endte med et 1-0-nederlag til Brian Priskes Royal Antwerp, men efter kampen fik den danske midtbanespiller en stående ovation af klubbens fans. 28-årige Nielsen har mange bejlere efter en forrygende sæson og regner selv med at skulle videre i karrieren.

Det siger han til Le Soir.

- Det var et meget følelsladet øjeblik, fordi jeg ved, at der er mulighed for, at jeg ikke er her i næste sæson. Der er altid en chance for, at jeg bliver, men jeg har været her i tre år. Jeg har givet alt for klubben. Jeg er 28 år, og jeg synes, det er et passende tidspunkt at kigge på de forskellige tilbud, jeg har. Men vi får at se. Jeg har ikke besluttet noget endnu.

Casper Nielsen skiftede til Union SG for tre år siden, da klubben lå i den næstbedste belgiske række. Nu har klubben spillet med om mesterskabet, og Nielsen selv er blevet rygtet til Lazio, Club Brügge og Premier League. Det er en vild udvikling, siger den tidligere OB'er.

- Union har givet mig meget. Jeg kom her, fordi jeg kunne lide projektet. Og jeg skal være ærlig og sige, at jeg er blevet forelsket i klubben. Den har givet mig så meget. Det er derfor, jeg har givet mit liv for den. Jeg har brugt så mange timer på at træne hver dag. Jeg kom tidligt om morgen og tog afsted sent om aften. Denne klub betyder alt for mig.

- I løbet af disse tre sæsoner har vi været igennem skøre perioder. Da jeg ankom, vidste jeg, det var et nyt projekt, og at jeg havde mulighed for at ændre kulturen i klubben. Jeg fik en masse ansvar, og det er vildt at se, hvor langt jeg er nået. Det er det, der er smukt ved fodbold. Det kan gå meget hurtigt. Det har i hvert fald været et utroligt eventyr.

Casper Nielsen har lavet 7 mål og 6 assists i 41 kampe for Union SG i denne sæson.