• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Dansk PSV-angriber vil gå i fodsporene på Memphis Depay

Dansk PSV-angriber vil gå i fodsporene på Memphis Depay
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Den danske angriber Nikolai Laursen er skiftet fra Brøndby til PSV Eindhoven, og nu håber han på at kunne træde i fodsporene på Memphis Depay, der er skiftet til Manchester United.

Af Kenneth Jensen

17-årige Nikolai Laursen skiftede for omkring 10 millioner kroner fra Brøndby til hollandske PSV Eindhoven, og angriberen håber allerede i denne sæson på at få chancen for de hollandske mestre.

I PSV Eindhoven tror og håber Nikolai Laursen, at der allerede er muligheder i den kommende sæson, hvor PSV indtil videre ikke har brugt de mange Depay-millioner på en decideret erstatning. Depay skiftede til Manchester United.

- Det er dejligt at træne her og vise mig frem. Frem til træningslejren kommer jeg til at være på førsteholdet, og så må vi se, siger Nikolai Laursen til Telesport.

- Min introduktion til klubben var god, det gik nemt. Det er en klub, der giver unge spillere chancen - bare se på en spiller som Memphis Depay, der fik chancen som ung og blev en stor spiller. Det vil jeg også opnå, siger Nikolai Laursen.

Den danske angriber scorede i sin første testkamp for klubben.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.