• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Dansker-exit i Ajax? "Det går bare ikke"

Foto: Getty Images

Den unge dansker har det svært i Ajax, og sommeren kan byde på et exit, lyder det fra Ajax-følger.

Af Victor Risager

Jeppe Kjær tog Superligaen og AC Horsens med storm i foråret 2020 i en alder af blot 16 år, og hurtigt derefter blev det danske offensivtalent også solgt til storklubben Ajax for op mod 15 millioner kroner.

Men i den hollandske storklub har nu 18-årige Jeppe Kjær haft svært ved at finde melodien.

Danskeren er således ikke fast mand på Ajaxs U18-hold, og han har fortsat ikke optrådt for andetholdet Jong Ajax, hvor klubbens største talenter skal spille. 

Derfor kan der også være et exit under opsejling. Det vurderer Thijs Zwagerman, der dækker Ajaxs ungdomshold tæt, over for Ajax Showtime.

- Lejlighedsvis viser han glimt af sine evner: At han hurtigt afdribler to mand eller laver en perfekt tværpasning. Han er potentielt en fantastisk spiller, men det går bare ikke i Ajax, siger Thijs Zwagerman ifølge Ajax Showtime og fortsætter:

- Måske er det en form for usikkerhed fra hans side. I Danmark har han altid været en af de bedste, og i Ajax er der pludselig ti andre, der også kan, hvad han kan. Han har også mange problemer med at trække spillet til sig.

- Man skal enten sige farvel til ham eller håbe på, at han slår igennem i Jong Ajax i år. På U18 var han dog ofte reserve, så jeg er bange for, at det bliver en svær historie.

18-årige Jeppe Kjær, der har kontrakt med Ajax frem til sommeren 2024, nåede at spille 11 kampe for AC Horsens med et mål og tre oplæg til følge, inden han rykkede til hollandsk fodbold. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.