Video : Tipsbladet
Benelux

De vil sælge Dreyer til sommer - her er prisen

Ifølge belgisk avis forventer Anderlecht at sende Anders Dreyer videre til sommer.

Han har været flyvende for Anderlecht i denne sæson, men Anders Dreyer kan meget vel være fortid i danskerklubben efter sommerferien. 

Ifølge La Dernière Heure forventes det i hvert fald, at Anders Dreyer forlader Anderlecht til sommer, hvor den belgiske klub håber på at kunne sælge den 25-årige dansker for over 75 millioner kroner. 

Anderlecht vil i det tilfælde sikre sig en markant fortjeneste på Anders Dreyer, som den belgiske klub for lidt over et år siden købte af FC Midtjylland for omtrent 32 millioner kroner. 

Anderlechts danske fodbolddirektør Jesper Fredberg var i stand til at hente Anders Dreyer relativt billigt på grund af offensivspillerens frikøbsklausul i kontrakten med FC Midtjylland. 

Anders Dreyer har i denne sæson været Anderlechts mest scorende spiller, idet den tidligere Superliga-profil har scoret 16 mål, heraf 14 i ligaen. Dermed overgår Anders Dreyer også Kasper Dolberg, der er noteret for 12 mål i ligaen. 

Ifølge La Dernière Heure er 75 millioner kroner minimumsprisen, hvis Anderlecht skal sende Anders Dreyer videre til sommer. Danskerklubben håber angiveligt på, at prisen kan komme op i nærheden af 100 millioner kroner. 

Også Het Nieuwsblad skriver, at Anders Dreyers pris lyder på minimum 75 millioner kroner. Ifølge avisen er der allerede flere klubber, der følger Dreyer. Bundesligaen bliver nævnt som en oplagt destination for kantspilleren. 

La Dernière Heure skriver afslutningsvist, at Anders Dreyers fremtid i høj grad kan komme til at afhænge af sommerens EM-slutrunde, hvor en god præstation selvsagt kan banke kantspillerens pris i vejret.