Duracell-kaninen Høegh: Jeg er ikke nogen Messi
2018-04-17 09:41
Foto: Heerenveen

Daniel Høegh har spillet samtlige minutter for Heerenveen i denne sæson.

Hver klub i den hollandske Æresdivision har rundt regnet spillet 2.790 minutters ligafodbold i denne sæson, og Daniel Høegh har spillet dem alle sammen.

Den tidligere OB-stopper skiftede til Heerenveen forud for denne sæson, og han har været fast mand i klubben. Det er således blevet til fuld spilletid i alle 31 ligakampe for danskeren, der dermed er en stor profil for Heerenveen, der aktuelt er på ottendepladsen.

Daniel Høegh er glad for tilværelsen i Heerenveen, og han ved godt, at hans styrker ikke er dem, der bliver fremhævet i diverse highlights. 

- Mine kvaliteter er ikke de samme som Messi. Jeg er ikke en spiller, der laver spektakulære ting. Jeg prøver bare at spille mit eget spil i hver eneste kamp, siger Daniel Høegh til Heerenveens hjemmeside.

Danskerklubben møder i aften ADO Den Haag, der er á point med Heerenveen i tabellen.

- Det bliver en tæt kamp, og de vil helt sikkert kæmpe helt indtil sidste fløjt. Vi skal sørge for at kæmpe endnu hårdere. Det bliver vanskeligt, men alle er klar, og hvis vi vinder, er vi tæt på at nå vores målsætning, lyder det fra Høegh.

Der resterer tre runder i Holland, hvor PSV i weekenden kunne lade sig hylde som mestre. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED