Video : Tipsbladet
Benelux

Efter kun et halvt år: Riemers assistent siger op

Danskerklubben Anderlecht har mistet sin assistenttræner.

Der har været godt med udskiftning i både truppen og ikke mindst i staben, siden Jesper Fredberg ved årsskiftet satte sig som øverste ansvarlige i den belgiske klub Anderlecht.

Og selv om man troede, at man havde styr på Brian Riemers stab på den lange bane, skal klubben nu på udkig efter en ny assistenttræner.

Mandag sagde engelske Ian Burchnall op - bare et halvt år efter ansættelsen.

Ian Burchnall er tirsdag blevet præsenteret som ny førsteholdstræner i Premier League-klubben Wolverhampton. 

Dermed skal Anderlecht efter alt at dømme på jagt efter en ny mand til staben. Man forstår dog, hvis Jesper Fredberg og den sportslige stab lige venter et par dage med at sætte den søgen i gang, da transfervinduet i Belgien stadig er åbent og først lukker natten mellem onsdag og torsdag.

Anderlecht har denne sommer styrket truppen med blandt andre Kasper Dolberg og Thomas Delaney. Og på målmandsposten er der også en dansk profil på vej, da man snart ventes at præsentere Kasper Schmeichel på en etårig aftale.

Den belgiske klub ligger efter seks runder i den bedste række på andenpladsen. Og dermed ser det ud til at blive en noget sjovere sæson end sidste år, hvor man blot blev nummer 11.