Video : Tipsbladet
Benelux

Efter stor sæson: Dolberg har planen klar

Kasper Dolberg kommer til at blive mindst ét år mere i Anderlecht, forlyder det.

I Anderlecht er der ikke helt styr på, hvorvidt de danske profiler som Thomas Delaney, Anders Dreyer og Kasper Schmeichel fortsætter i klubben efter denne sæson. Det gælder dog ikke for Kasper Dolberg.

Det skriver det belgiske medie Sudpresse.

Her bliver der nemlig peget på, at den danske målmaskine føler sig rigtig godt tilpas i Bruxelles, hvor der er godt med landsmænd omkring ham, som skulle være med til at få ham til at føle sig hjemme.

Dermed skulle der være udsigt til, at Dolberg kommer til at blive i Anderlecht i mindst én sæson mere. Han har kontrakt med dem frem til sommeren 2027.

Det skulle endvidere passe godt ind i de planer, som ledelsen med Jesper Fredberg i spidsen har med Dolberg. De betalte 37 millioner kroner for ham fra Nice i sommer, og de regner med at kunne sælge ham for endnu mere.

Lige nu står hans værdi på Transfermarkt også til at være på 89 millioner kroner, og hvis det ender dér, så har de vist gjort sig en helt udmærket handel. Nu håber de på et godt EM for ham samt en god sæson med europæisk fodbold i næste sæson.

I denne sæson er det blevet til 15 mål i den belgiske liga for Kasper Dolberg.