Benelux Ole Hoffskov & Sebastian Stanbury

Ekspert om Ajax-dansker: Det er virkelig trist

Foto: Getty Images

Danske Victor Jensen har aldrig formået at bryde igennem i storklubben AFC Ajax.

Af Ole Hoffskov & Sebastian Stanbury

Det er efterhånden svært at tro, at Victor Jensen får et gennembrud i AFC Ajax.

Danskeren er indiskutabelt en dygtig spiller, men konkurrencen i den hollandske storklub er benhård, og det er aldrig lykkedes Victor Jensen at slå sit navn fast for alvor. I næste måned fylder han 22, og så er det lige før, at det så er for sent i en klub som AFC Ajax.

Victor Jensen har opnået tre førsteholdskampe, men for det meste optræder han for Jong Ajax i Hollands næstbedste række. Der gættes på, at angriberen, der tidligere har været udlejet til FC Nordsjælland, kan forlade storklubben i denne måned.

- Det er virkelig trist, for han er en spiller, der passer til profilen i Ajax. Han har teknik, han har visionen, han er en klog midtbanespiller. Men i mine øjne er han lidt for sky. Med hans kvaliteter skulle han være mere dominerende, siger Thijs Zwagerman, der er redaktør på mediet Ajax Showtime, som dækker klubbens ungdomsafdeling, til Tipsbladet.

Han fastslår, at potentialet bestemt har været til at få øje på i de tre-et-halvt år, Victor Jensen har tilbragt i Ajax. Der har bare været for langt mellem snapsene, og derfor tror Zwagerman, at danskeren finder en ny klub. 

- Han har spillet nogle rigtig gode kampe for U/19-holdet og for Jong Ajax, men han var aldrig i stand til at gøre det i flere måneder i træk. Alle i og omkring Ajax ved, at det ville være bedre for ham at skifte til en klub, hvor han kan være startspiller. Jeg håber, han finder en klub, der virkelig ønsker at spille fodbold; offensivt og med kombinationer, siger redaktøren.

Du kan læse meget mere om danskerne i Ajax i Tipsbladet, som er på gaden fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.