• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mikkel Fuhr Nielsen

Enige om pris på 37 mio: Dansker nægter at skifte

Foto: Getty Images

Royal Union SG har accepteret et bud på den danske landsholdsbobler, men selvom han forlanger et skifte, så skal det ikke være til hvem som helst.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Casper Nielsen har de seneste dage bragt sig selv i fokus i Belgien.

Efter en flot sæson hos Royal Union SG, hvor han afviste flere bejlere i januar for at færdiggøre eventyret med de senere sølvvindere, er de belgiske spalter plastret til med nyheder om danskeren.

Først lignede det, at Club Brugge skulle blive midtbanespillerens næste arbejdsgiver, men de trak sig fra handlen, da de ikke kunne blive enige med Royal Union SG om en pris.

Siden har Casper Nielsen nægtet at spille holdets træningskampe, da hans drømmeskiftet til Club Brugge mislykkedes. Holdets cheftræner Karel Geraerts har siden manet til besindighed, da han har fortalt, at danskerens fravær er efter aftale.

Alt imens forsøger Royal Union SG, at indfri den tidligere OB-spillers ønske om et skifte denne sommer. Det er nu lykkedes. Sølvvinderne er blevet enige med KAA Gent om en pris på 37 millioner kroner plus diverse bonusser, der sender danskeren 55 kilometer længere nordpå, skriver Het Laatste Nieuws.

52 millioner kroner var den pris, som afskrækkede Club Brugge, men nu har de accepteret et mindre bud for at imødekomme midtbanespilleren, men han ønsker ikke at skifte til KAA Gent.

Han har en klar ambition og drøm om at spille Champions League hos de belgiske mestre fra Club Brugge, og derfor vil han ikke skifte til KAA Gent, skriver Het Laatste Nieuws.

Hvis ikke Club Brugge kommer med et hurtigt bud, så skriver mediet, at Casper Nielsen vil søge en ny udfordring udenfor Belgiens grænser. Lazio har tidligere været nævnt blandt den brede udenlandske interesse.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.