• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mikkel Sloth

Fem danskere i truppen: Hollandsk klub forlænger med træneren

Foto: Getty Images

Heerenveen med danske Jens Odgaard, Anders Dreyer, Andreas Skovgaard, Daniel Høegh og Emil Frederiksen i truppen har forlænget kontrakten med træner Johnny Jansen

Af Mikkel Sloth

Tilbage i april blev Johnny Jansen ansat som midlertidig træner i den hollandske klub Heerenveen, og i juni blev den midlertidige kontrakt vekslet til en permanen en af slagsen. Den første kontrakt løb kun i indeværende sæson, men nu kommer han til at sidde i trænersædet indtil 2022. Det oplyser Heerenveen på sin hjemmeside.

Det betyder samtidig også klarhed for Heerenveens fem danskere. Både Jens Odgaard, Anders Dreyer, Andreas Skovgaard, Daniel Høegh og Emil Frederiksen spiller i Æresdivisionsklubben, og kan nu se frem til at have Jansen som chef de kommende par år.

Læs også:Heerenveen køber konkurrent til Jens Odgaard

44-årige Jansen, der selv spillede i Heerenveen som aktiv, startede i klubben som ungdomstræner for næsten tyve år siden, og har arbejdet sig op til nu at være træner for klubbens bedste mandskab.

Det har han ført til en øjeblikkelig ottendeplads i den hollandske Æresdivision, hvilket altså var nok til at overbevise danskerklubbens ledelse om, at han skulle have nogle år mere på kontrakten. Det siger Heerenveens tekniske manager, Gerry Hamstra.

Læs også:Skadet dansk angriber misser årets sidste Heerenveen-kamp

- Vi er meget glade for samarbejdet med Johnny, som kender klubbens DNA som ingen anden. Johnny har gjort et godt job i de seneste seks måneder. Vi vil tage det næste skridt i den kommende tid, siger han.

Læs også:Anders Dreyer: Skal spille i den klub, hvor jeg får flest chancer

Læs også:Heerenveen-dansker trods manglende spilletid: Jeg har det godt

Læs også:Tiltrængt succes til Heerenveen-dansker: Kald det bare en gamechanger