Video : Tipsbladet
Benelux

Feyenoord jagter danskere til Priskes stab

Det ser ud til, at Brian Priske får danskere til sin stab i Feyenoord.

Brian Priske er endnu ikke blevet præsenteret som ny cheftræner i den hollandske storklub Feyenoord, men klubben er tilsyneladende i fuld gang med at finde folk til hans stab omkring sig, når han kommer.

Senest bliver der peget på, at Brian Priske kan se frem til at få Anders Nielsen til klubben som sin assistent. Det skriver Feyenoord-mediet 1908.nl. 

De to kender hinanden fra deres fælles fortid i belgiske Royal Antwerp i sæsonen 2021/22, hvor Nielsen var assistent for Priske. Siden da har han været cheftræner for den mindre fynske klub Otterup

Endnu er det ikke på plads for Anders Nielsen, men det forlyder, at der stadig føres samtaler med ham, ligesom der også tales med andre kandidater som Brian Priskes assistent i klubben.

Som en del af den stab, som er ved at blive bygget op omkring Brian Priske er der også flere danskere på vej. Ifølge Tipsbladets oplysninger er Christian Clarup, der er fysisk træner i Sparta Prag en mulighed.

Clarup har da også været en af Priske foretrukne, da han hev danskeren med sig til Tjekkiet efter deres tid i FC Midtjylland, og siden sommeren 2022 har de begge været i den tjekkiske hovedstadsklub.

Senest er Christian Clarup i marts blevet tilknyttet DBU, så det er en herre, der er rift om. 

Tilbage i Sparta Prag er der også Lars Friis, som har været assistenttræner for Brian Priske dér, men det ser nu ud til, at han kommer til at overtage rollen som cheftræner dér, som Tipsbladet har kunne afsløre.