• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Fik smadret sit hjem: Nu stopper Arnesens kollega

Foto: Getty Images

Direktør kvitter Feyenoord efter en hård periode med ballade, trusler og hærværk.

Af Ole Hoffskov

Frank Arnesen får en kollega mindre på direktionsgangen i Feyenoord.

Danskeren, der er teknisk direktør i Rotterdam-klubben, kan onsdag konstatere, at Mark Koevermans har opsagt sin stilling som direktør med virkning fra 1. december.

Det sker i kølvandet på en masse ballade i den hollandske klub. I sidste uge angreb en gruppe fanatiske fans ledelsen i Union Berlin i forbindelse med et opgør i Conference League, og for et par måneder siden ydede en gruppe tilhængere hærværk mod Mark Koevermans private hjem. Her blev ruderne smadret, og der blev malet graffiti på døren. 

Sidstnævnte har været kraftigt medvirkende til den beslutning, Koevermans nu har truffet. Feyenoord skriver på klubbens hjemmeside, at direktøren har følt sig nødsaget til at træde tilbage, da han ikke føler, han kan træffe beslutninger uden at skulle spekulere på, om det kan have en indvirkning på familiens sikkerhed. 

- Feyenoord har været i mit hjerte, siden jeg var barn. Da jeg fik jobbet, fastslog jeg uden tøven, at det var en drøm, der gik i opfyldelse for mig. Men i dag er ikke nogen god dag. Det gør ondt at skulle tage denne beslutning, men jeg tror, at det er det bedste, lyder det fra Mark Koevermans.

Feyenoord er på fjerdepladsen i Æresdivisionen og mangler en kamp i forhold til de øvrige konkurrenter. Vinder de den, indtager de andenpladsen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020