• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Formsvag dansk målræv får hård kritik

Foto: Vitesse

Den danske angriber har ikke ramt målformen i Æresdivisionen i de seneste uger.

Af Victor Risager

I sidste sæson bombede Nikolai Baden Frederiksen løs i den østrigske liga, og det kastede et skifte til hollandske Vitesse af sig. Men siden det skifte har danskeren haft sværere ved at finde vej til netmaskerne.

Blot én gang på seks kampe har den 21-årige angriber, som også kaldes “Futte”, scoret i ligaen, mens han også har scoret et enkelt i europæisk regi.

Og Nikolai Baden Frederiksens præstationer overbeviser tilsyneladende heller ikke. I hvert fald har mediet VoetbalPrimeur i de seneste to spillerunder haft danskeren blandt rundens “flopspillere”.

I sidste weekend spillede “Futte” en halvleg, da Vitesse tabte stort til FC Twente i den hollandske liga, og efterfølgende var mediet langt fra imponeret.

- Deltog han i kampen? Vitesse-tilhængerne kan undre sig over det, fordi Frederiksen virkelig ikke kom med noget og ikke havde noget input, skrev VoetbalPrimeur.

I midtugen var den så gal igen, selvom Vitesse ellers vandt over FC Groningen, og Nikolai Baden Frederiksen fik fuld tid. Mediet kalder præstationen for anonym og ufokuseret og skriver følgende:

- Baden Frederiksen har været i måltørke siden den første Æresdivision-runde og kunne ikke ændre på det onsdag aften. Manden fra Odense vil gerne score tyve gange i denne sæson, men følger ikke ligefrem planen.

Næste chance for den danske U21-landsholdsangriber er lørdag aften. Her skal Vitesse spille mod Fortuna Sittard i ligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020