Foto: IMAGO
Benelux

Forstår ikke Dolberg-beslutning: Lidt underligt

Brian Riemer satte i sidste weekend Kasper Dolberg på bænken, og den beslutning bliver der nu stillet spørgsmål ved.

For første gang i sæsonen måtte Kasper Dolberg i søndags tage plads på bænken, da Anderlecht slog Gent med 1-0. 

Den danske landsholdsangriber, der ikke har scoret siden den 1. december, måtte nøjes med en indskiftning i det 82. minut, idet cheftræner Brian Riemer havde valgt argentinske Luis Vázquez fra start. 

Ifølge den tidligere belgiske landsholdsangriber Nordin Jbari var det dog ikke nødvendigvis fornuftigt af Brian Riemer at bænke Kasper Dolberg, selvom den danske angriber er ramt af en måltørke i øjeblikket. 

- Det er lidt underligt at sætte Dolberg på bænken. Hvilken besked er det, du sender til ham inden slutspillet? Du indledte sæsonen med ham, og han gjorde det godt.

- Vazquez har gjort det godt i de seneste kampe, men hvornår har han ikke også spillet dårligt? Vi er nødt til at analysere alt og ikke kun én eller to kampe. Alle angribere har perioder, hvor det går mindre godt. Nu skifter du ud på positionen, og så ved angriberne godt, at hvis de leverer én eller to dårlige kampe, så får den anden chancen. Det er ikke godt for selvtilliden, lyder det ifølge Voetbalnieuws fra Jbari. 

Loading Poll...

Ifølge den tidligere Anderlecht-profil Philippe Albert er Brian Riemers beslutning dog ikke nødvendigvis så dum. 

- Den her slags beslutninger er ikke så dårlige, i forhold til at fremprovokere en reaktion, lyder det ifølge Voetbal Primeur fra Philippe Albert. 

Brian Riemer har efter kampen mod Gent slået fast, at Kasper Dolberg stadig er førstevalget i Anderlechts angreb.

Anderlecht spiller igen søndag aften, hvor der venter en udekamp mod Charleroi.