Benelux Mads Bye Marboe

Frank Arnesen jubler: Slår to fluer med et smæk

Foto: Getty Images

Frank Arnesen har hentet endnu en spiller til Feyenoord.

Af Mads Bye Marboe

Vinterens tredje Feyenoord-indkøb er nu på plads.

Onsdag aften skriver Rotterdam-klubben på sin hjemmeside, at man henter 26-årige Jorrit Hendrix i Spartak Moskva på en halvanden år lang lejeaftale. Der er også en købsoption med i handlen.

Handlen glæder sportschef Frank Arnesen, der har været på jagt efter en defensiv midtbanespiller, men også forstærkninger til bagkæden.

- Efter flere spilleres afgang i sommer og den nylige ankomst af nogle unge, talentfulde spillere, ønskede vi at tilføje en spiller til truppen, som, vi ved, kan bidrage med det samme, og som allerede har bevist sig på dette niveau, siger han til klubbens hjemmeside.

- Med Jorrits ankomst slår vi to fluer med et smæk. Han kan ikke kun bruges på den defensive midtbane, men også på flere positioner bagved. På ingen af de positioner var vi tilstrækkeligt besat. Derudover kommer han med mere end 200 kampe i Æresdivisionen og europæisk fodbold i bagagen, så han kommer med den ønskede erfaring.

Jorrit Hendrix skiftede fra PSV Eindhoven til Spartak Moskva for et år siden. 

Frank Arnesen er efter sigende også ved at hente et stort talent til Feyenoord foran klubber som Manchester City og Chelsea. Læs mere HER.