Fredberg har travlt: Jagter transfer-hattrick
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Benelux

Fredberg har travlt: Jagter transfer-hattrick

Den danske sportschef har sit at se til i Belgien, hvor han har masser af handler, som skal lukkes inden for det næste stykke tid.

Jesper Fredberg var en smule længe om at komme i gang på transfermarkedet denne sommer, men da der først kom hul på bylden ved Kasper Dolberg, tog det også fart. 

Siden er Louis Patris, Maxime Dupé, Justin Lonwijk, Luis Vazquez og Tudor Mendel stødt til, men sommerens shoppetur stopper ingenlunde her.

Faktisk har Fredberg øje på at hente tre spillere yderligere til danskerklubben.

Der er ifølge SudPresse tale om en lejeaftale for den tidligere FC København-back Ludwig Augustinsson, som vil løbe hele sæsonen, men som ikke vil indeholde en købsoption. Svenskeren er i overskud i Sevilla, som ikke regner med ham til denne sæson. 

Derudover melder Voetbalnieuws, at Anderlecht er lige på vippen til at offentliggøre købet af playmakeren Alexis Flips, som man køber for fire millioner euro i franske Stade Reims. Planen er, at han skal offentliggøres denne weekend. 

Den sidste spiller på Fredbergs ønskeliste er Mats Rits, hvilket samme medie påpeger. Midtbanespilleren har dog også en anden bejler i Royale Union SG, hvilket kan gøre det besværligt for Fredberg. Derfor skal danskeren have talegaverne i orden, hvis han skal overbevise Club Brugge-spilleren om, at Anderlecht er det rigtige sted at fortsætte karrieren.

Anderlecht har fået en blandet start på sæsonen. Man lagde ud med at tabe 2-0 til Royale Union SG, mens man i sidste weekend slog de forsvarende mestre Antwerp med 1-0.