• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Gang i svingdøren: Priske henter bomber

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brian Priskes Royal Antwerp fortsætter oprustningen frem mod næste sæson. Senest tilføjelse er en schweizisk målscorer.

Af Anders Dehn

Først kom Brian Priske selv. SIden hentede han yderligere to danskere og en tidligere FC Midtjylland-kollega til trænerstaben i Royal Antwerp, og nu har han rettet blikket mod spillertruppen.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at den har hentet Michael Frey, som bliver sommerens tredje forstærkning. Frey er en schweizisk angriber, der i seneste sæson var udlejet fra Fenerbahce til Waasland-Beveren.

Her havde har stor succes med 17 mål i 32 kampe. Det fik altså Priske og co. til at købe ham fri af Fenerbahce.

Frey er 26 år gammel og har underskrevet en treårig kontrakt med Royal Antwerp. Han er som nævnt den tredje spillerforstærkning i klubben denne sommer. De to øvrige er Birger Verstraete og Abderahmane Soussi, der kommer til fra henholdsvis FC Köln og Royale Union Saint Gilloise.

Brian Priskes to danske trænertilføjelser er Anders Nielsen og Peder Hansen, der bliver henholdsivs assistenttræner og målmandstræner. Derudover får han selskab af dataanalytikeren Stephen Foyston.

Ham arbejdede Priske sammen med i FC Midtjylland, mens englænderen også har en fortid i Lyngby BK og Divisionsforeningen.

Spørgsmålet er så, om Brian Priske også lokker nogle af sine tidligere spillere i FC Midtjylland med sig. Én af dem har i hvert fald åbnet for muligheden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020