Hård Daramy-dom efter Ajax-comeback
Foto: Getty Images
Benelux

Hård Daramy-dom efter Ajax-comeback

Mohamed Daramy formåede ikke at overbevise, da den tidligere FCK-stjerne tirsdag var i aktion for Ajax.

To år efter skiftet fra FC København til Ajax drømmer Mohamed Daramy stadig om at slå igennem i den hollandske storklub. 

Efter en skuffende debutsæson i Amsterdam blev Daramy udlejet tilbage toæ FC København, hvor den 21-årige kantspiller i sidste sæson viste sig som en af Superligaens absolut bedste spillere. 

Nu er Daramy tilbage i Holland, og her gjorde den tidligere FCK-stjerne tirsdag comeback for Ajax, da Æresdivisions-klubben mødte Shakhtar Donetsk i en testkamp. 

Ifølge Amsterdam-avisen Het Parool formåede Mohamed Daramy dog ikke for alvor at imponere i kampen, som Ajax vandt med 3-0, blandt andet takket være to scoringer af den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Mohammed Kudus. 

- Ajax udlejede i sidste sæson Daramy til hans tidligere klub FC København, hvor han genfandt sin form. I denne sæson ønsker han at få succes i Amsterdam. Tirsdag spillede han som højre kantspiller, mens Bergwijn og talentet Mika Godts spillede til venstre. Daramy er ikke blevet en mere raffineret fodboldspiller i Danmark, det var tydeligt, skriver Het Parool. 

- Han er afhængig af sin opportunisme, og han er en spiller, der har brug for plads.

Het Parool peger endvidere på, at Erik ten Hag påpegede Daramys udfordring, da den unge dansker senest var i Ajax. 

- På grund af hans fart lykkes Daramy med at komme frem til lovende situationer, men nu gælder det om, at han bevarer overblikket i disse situationer, lød det dengang fra den nuværende Manchester United-boss. 

Trods den hårde evaluering fra Het Parool er der dog også lyspunkter for Mohamed Daramy efter returen til Holland. Vejen til spilletid for danskeren ser i hvert fald ud til at være blevet kortere, efter at den serbiske stjernespiller Dusan Tadic har valgt at forlade Ajax til fordel for tyrkiske Fenerbahce.